Alt du skal vide om søgemaskineoptimering

Du befinder dig her:/, SEO/Alt du skal vide om søgemaskineoptimering

Alt du skal vide om søgemaskineoptimering

SEO: alt du skal vide om søgemaskineoptimering

Hvis man som virksomhedsejer ønsker at være ordentligt med på de moderne bølger, skal man kende til det såkaldte SEO. Der findes mange måder, hvorpå man som virksomhedsejer kan skabe trafik til sin hjemmeside, og hermed skabe opmærksomhed angående sin virksomhed, og en af disse måder er igennem SEO. I denne artikel finder du en kort, men grundig gennemgang af alt det, som du skal vide, når du begynder at beskæftige dig med SEO.

Søgemaskineoptimering

Hvad er SEO og hvorfor?

Inden du kaster dig ud i det helt store med SEO, er det relevant for dig at vide, hvad SEO helt præcist er. SEO er det, som mange også kalder søgemaskineoptimering. Det vil sige, at man optimerer sin hjemmeside, så både brugere og søgemaskiner rangerer den højt på søgelisterne.

Grunden til, at du skal benytte SEO, er, at du som sagt kan blive rangeret højt i søgeresultaterne, når en bruger søger på noget, der på en eller anden vis kan knyttes til din hjemmeside og service. En høj rangering på sådan noget som Google kan være med til at skabe stor opmærksomhed på din virksomhed, og det betyder, at du øger trafikken på din hjemmeside, og hermed vil flere potentielle kunder komme forbi. SEO kan derfor helt konkret hjælpe til at give dig en større kundekreds og hermed hjælpe til at øge dine indtægter.

Hvordan bruges SEO?

I starten med dit forsøg på SEO skal du finde dine vigtigste søgeord. Det er nemlig disse, der skal hjælpe dig til at komme højt op på søgelisterne. Den nemmeste måde at finde dine søgeord på er ved at lave en søgeordsanalyse, hvilket der findes samtlige værktøjer, der kan hjælpe dig med. Når du har fundet dine vigtigste søgeord, vil det blive noget nemmere for dig at optimere.

Det er ikke alle søgeord, der er lige lette at rangere højt på. Din virksomheds navn vil du f.eks. lettere kunne rangere højt på, da der ikke er så mange, der har et søgeord i samme stil, men til gengæld vil du få sværere ved at rangere højt på søgeord, der omhandler det, som du tilbyder. Det kunne f.eks. være fodbolde eller catering.

Dog er det ikke udelukkende søgeord, der hjælper dig til at blive mere synlig. Hvis du sørger for at skrive nogle gode, lange og grundige tekster, samtidig med at du opbygger stærke links, vil du også optimere din hjemmeside. Det kan være en lang og sej proces at komme til tops, men med tålmodighed er der en god chance for, at det lykkes.

Alle kan reelt set kast sig ud i at fifle med og bruge SEO, men det er langt fra alle, der er lige kvalificerede eller kompetente inden for området. Selvom det gælder om at fremstille sin hjemmeside så godt om muligt, kan det ende med at give bagslag. For stor en ihærdighed kan nemlig føre til, at hjemmesiden kommer til at virke utroværdig og hermed manipuleret. Derfor er det ikke altid den bedste idé selv at kaste sig ud i det. Heldigvis findes der løsning på dette problem, og en af disse løsninger er at henvende dig til bureauer, der netop beskæftiger sig med SEO, tekstforfatning mv.

Få hjælp til søgemaskineoptimering

2018-02-19T21:32:42+00:00