Jeg tilbyder2018-10-04T13:52:21+00:00

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til alle behov

Design af professionelle hjemmesider

At have et flot design til din hjemmeside er alfa og omega, men det skal også være praktisk og nemt at bruge.

Vi hjælper dig med at oprette et design der vil passe til din unikke stil og essensen af dit brand. Når designet laves, har vi altid for øje at din hjemmeside/webshop vil være nem at navigere rundt i, hvilket giver dine besøgende en god oplevelse når de er på et online besøg.

Din virksomhed fortjener et professionelt websted der er så tiltrækkende for dine kunder, at de føler sig tvunget til at købe dit produkt eller dine services.

Kontakt GreenWebdesign

Gå ikke glip af potentielle kunder

At have en hjemmeside, der er optimeret til mobilen er utroligt vigtigt. Folk der pendler, er ude at rejse, eller dem der slapper af derhjemme, bruger oftest deres mobiltelefoner eller tablets til at læse på. Vi sørger for designet automatisk vil tilpasse sig på skærmen uanset hvilken enhed det bliver vist på.

Kontakt GreenWebdesign

Bliv bedre rangeret på søgemaskinerne

Vi er her for at hjælpe dig med at blive bedre rangeret på søgemaskinerne og vælge en strategi, der passer til dig og din virksomhed. Vi undersøger og tester hele tiden nye metoder som gør at du vil kunne blive bedre rangeret.

Vi opretter hjemmesider som ikke kun ser godt ud, men også konverterer besøgende på hjemmesiden til betalende kunder. Alle hjemmesider som vi udvikler, er lavet til at være søgemaksineoptimeret.

Du vil kunne have mulighed for at vælge søgeord som vi vil overvåge. Ydermere vil du få mulighed for at få månedlige rapporter tilsendt.

Kontakt GreenWebdesign

Få hjælp til dine sociale medier

Sociale medier gør at et firma har en solid tilstedeværelse på internettet, som vil øge sit brands eksponering og udvide dine kunders rækkevidde.

Via sociale medier har du mulighed for at kunne tilbyde en ekstra kundeservice, samtidig med at du udvider din synlighed på internettet.

Det går rigtig hurtigt på de sociale medier. Derfor vigtigt, at du styrer dine sociale medier ofte for at sikre, at du kan reagerer hurtigt på spørgsmål og får gennemgået det indhold, der bliver slået op eller sendt afsted.

Jeg hjælper dig med at få sat firmasider op, og give gode råd til hvordan du kommer i gang på de sociale medier.

Kontakt GreenWebdesign