Har du spørgsmål?

4 tips til at vælge det rigtige webhotel til at starte med

De fleste har fokus på pris, når det kommer til at vælge webhotel. Det er også vigtigt at finde gode tilbud blandt de mange webhoteller, men det er mindst ligeså vigtigt at komme frem til det bedste domæne, abonnere på tilstrækkeligt plads og de nødvendige funktioner. Herefter er det blot et plus at kunne reducere regningen ved at udnytte tilbud med rabatkoder.

Start med det rette domæne

Mange tror fejlagtigt at starte en virksomhed kun handler om at komme op med et fedt navn, men ofte er valg af navn på virksomheden forbundet med hvilket domæne du kan købe til virksomhedens hjemmeside.

Når du brainstormer hvad din virksomhed skal hedde er det altid en god ide at tjekke om navnet er tilgængeligt som domæne. De fleste webhoteller giver mulighed for dette direkte på forsiden af deres hjemmeside og derfor bør du ikke blive udfordret, når det kommer til at undersøge om din gode ide til virksomhedens navn også er tilgængeligt som domæne. Du kan få et godt overblik over gode webhoteller på billig-webhosting.dk og herefter nemt komme videre til deres forside.

Hvis domænet ikke er tilgængeligt kan du tjekke den side, som er oprettet under navnet og eventuelt vurdere om det kan betale sig at kontakte domæneejeren for at se om han/hun er villig til at sælge domænenavnet til dig.

Sørg for at have nok plads

Når du har valgt navnet bør det næste punkt på listen være at tjekke priser og hvor meget plads du kan få alt afhængigt af hvilken udbyder du vælger og hvor meget du skal betale. Normalt skal du ikke bruge meget plads til at starte med, medmindre du planlægger at lægge mange billeder og videoer op på din hjemmeside. Husk at du altid kan opjustere dit abonnement på webhotel, når du får brug for mere plads.

Vælg de rigtige funktioner

Nu til dags er et webhotel meget mere en pakkeløsning end ”bare” en vært for din hjemmeside. Det er vigtigt at du sørger for at vælge et webhotel, der byder på de rette funktioner som fx SSL-kryptering. SSL står for ”Secure Sockets Layer” og med denne funktion sikrer du en sikker forbindelse mellem serveren og browseren.

Du skal bestille et gratis SSL-certifikat eller betale for et for at komme i gang. Normalt kan du købe certifikatet direkte fra udbyderen af det, men du kan også købe og aktivere det hos mange webhoteller i de bedste pakkeløsninger.

En anden vigtig funktion er 1-klik installation, som er en af de bedste funktioner til de der ønsker en lækker hjemmeside, men som ikke er teknisk kyndige nok til at skabe en super fed hjemmeside.

Brug en rabatkode

Typisk er det vigtigere at finde et godt webhotel end at spare på løsningen. Alligevel kan du selvfølgelig udnytte tilbud om rabatkoder til at betale mindre for det webhotel, som du vælger. Få rabatkode til Simply her og kom godt i gang med en af de stærkeste udbydere i branchen.