Ny hjemmeside?

Få en flot og professionel hjemmeside

Brugervenligt system
Unikt udtryk på hjemmesiden
Optimeret til google
Responsivt design
Hjemmeside af høj kvalitet
Ingen binding

Fra 4.995 .-

Tlf. 61 12 42 11
Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet og
få en flot, ny hjemmeside i stedet

Når du skal have en hjemmeside op at køre, skal den have et unikt udtryk.

Udtrykket skal afspejle din virksomheds identitet eller det budskab, du gerne vil formidle. Hjemmesidens design er helt essentielt for at skabe en rød tråd mellem det, brugerne møder på nettet, og det, du reelt tilbyder dem.

Der findes mange systemer, som er udviklet til at opbygge hjemmesider.
Et populært system er WordPress, og her kan jeg hjælpe dig med at opsætte din hjemmeside med dette system.

Jeg har stor erfaring med at udvikle hjemmesider i WordPress, og derfor fokuserer jeg på, at din hjemmeside udtrykker dine værdier på en professionel måde.
Ring +45 61 12 42 11
Wine Collector Vinshop

Kunne jeg give 6 stjerner eller mere, så var det passende. GreenWebdesign er dedikeret, kompetent og så meget på, hvilket er af meget stor betydning for os. Kan kun give de absolut bedste anbefalinger.

Kunde

Suveræn webassistance - altid Kenneth er altid klar med hurtig og kompetent hjælp til at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Høj faglighed og suverænt serviceniveau. Der er ikke noget at være tilbageholdende med: ræk ud hvis du har brug for assistance til hjemmesiden...

Morten Sonne

Kenneth er super arbejdsom, ærlig og den mest effektive udvikler jeg har arbejdet sammen med.Kæmpe anbefaling herfra!

Kim Bendixen

Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med GreenWebdesign. De har fra starten været top professionelle og super kompetente i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesider. Da de samtidig er yderst rimelige i deres priser, kan jeg 100% anbefale GreenWebdesign.

Lise Lotte Ringby

Kenneth har udarbejdet to hjemmesider for mig, som er blevet superflotte. Han har redigeret til mindste detalje og har taget sig tid til at hælpe når det haster. Jeg er meget glad for samarbejdet.

Kasper Knudsen

Kæmpe fornøjelse at arbejde med Kenneth.En problemløser med stærk disciplin for at levere til tiden i ordentlig kvalitet.Varm anbefaling.- Kasper

Simon Sørensen

GreenWebdesign har lavet et super godt og pålideligt arbejde for mig. Vi holdt et møde hvor opgaven blev defineret. Kenneth har rådgive til løsninger som nøjagtigt opfylder det tænkte. Priser og deadline blev overholdt. Jeg kan kun anbefale GreenWebdesign. Bh. Simon

Christian Jørgensen

Super god service, samt nem og hurtig respons. Kenneth skulle lave min hjemmeside om, samt forbedre den en del. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Store anbefalinger herfra!

Inge Nielsen

Fint samarbejde om mindre WordPress opgave. Hurtig til at svare, fine opdaterinter og ved hvad der skal til for at få hjemmesiden til at køre. Vi kommer gerne igen.

Mette

GreenWebdesign har opdateret min hjemmeside, og har med STOR hjælpsomhed og tålmodighed imødekommet mine mange ønsker. Kosmetolog Isaksen

Rasmus

Kenneth har styr på det han laver og priserne er meget rimelige. Jeg kan kun anbefale ham.

Sebastian Kilhof Pedersen

Virkelig hjælpsom og super højt niveau. Fik hjælp til udvikling af hjemmeside samt flytning af eksisterende til en ny side. Alt er forløbet virkeligt effektivt og kan klart anbefale Kenneth.

Natasja Damberg

Kenneth var god til at komme med professionelle og kreative løsninger til min hjemmeside. Jeg har fået en nem, overskuelig og super flot side takket være Kenneth. Jeg vil anbefale ham til alle som står og mangler en professionel hjemmeside.

Henrik Hendriksen

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kenneth om hjemmesiden. Han vender hurtigt tilbage og bliver ved, indtil siden er som ønsket

Torben Kirkegaard

Vi fik meget hurtig assistance da vores web skulle opdateres og have ordnet nogle sikkerhedskrav.

Bettina Toldbod

Super service, hurtigt og smidigt. WP gik ned, efter en ordinær plugin-opdatering. Kontaktede GreenWebdesign.dk, og på stort set ingen tid,havde Kenneth ordnet problem, opdateret alt, som igen var online. 100% proff. - Vil bruge GreenWebdesign fremover til mine opgaver.

Christina

Jeg har arbejdet sammen med Kenneth ad flere omgange, og jeg er dybt imponeret over både hans professionalisme, fleksibilitet og gode håndværk. Han fortjener langt flere stjerner!Kenneth leverer altid, og han har reddet os op til flere gange. Selv med korte briefinger – der ikke er optimale for nogen leverandør – har han vist handlekraftighed og været løsningsfokuseret. Der er kort svartid og hurtig reaktionstid. Kan man bede om meget mere?Kenneth har mine varmeste anbefalinger, et meget fair prisniveau og jeg ved, det her er starten på et mangeårigt samarbejde!

Camilla Eisenhardt

Sød, imødekommende og ikke mindst skarp på design og funktionalitet. Vi har fået den flotteste hjemmeside, som lever 100% op til vores ønsker. Tak Kenneth

Simon

Kenneth er SUPER dygtig og er utrolig god til at gribe de bold som man kaster i hans retning 🚀En kæmpe anbefaling herfra 🙋🏼‍♂️

Philip

Kenneths arbejde bærer præg af modernitet og professionalisme. Kan kun anbefales :-).

Opstart af ny hjemmeside
& Webshop

Først og fremmest er det naturligvis yderst væsentligt at vide, hvad formålet med hjemmesiden er. Skal den fungere som webshop, er det klart, at den skal bygges anderledes op, end hvis den blot skal bruges som informationsside. Skal den bruges som blog, er der endnu andre krav.

Man kan programmere en hjemmeside til at indeholde et væld af forskellige funktioner, og det er netop disse, der i høj grad vælges ud fra hjemmesidens formål. I en webshop skal man for eksempel nemt kunne vælge imellem forskellige produktkategorier og eventuelle underkategorier.

Hvad end du har en virksomhed, som potentielle kunder og partnere nemt skal kunne blive klogere på, eller du ønsker at starte en webshop , kan jeg være behjælpelig med projektet.

Så har du brug for en professionel hjemmeside, er du derfor kommet det helt rette sted hen.

Kontakt

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Så kontakt mig endelig for at høre mere om dine muligheder.
Uanset hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig.
crossmenu