Ny hjemmeside?

Få en flot og professionel hjemmeside

Brugervenligt system
Unikt udtryk på hjemmesiden
Optimeret til google
Responsivt design
Hjemmeside af høj kvalitet
Ingen binding

Fra 4.995 .-

Tlf. 61 12 42 11
Få et uforpligtende tilbud
Bliv ringet op - top

Slip for besværet og
få en flot, ny hjemmeside i stedet

Når du skal have en hjemmeside op at køre, skal den have et unikt udtryk.

Udtrykket skal afspejle din virksomheds identitet eller det budskab, du gerne vil formidle. Hjemmesidens design er helt essentielt for at skabe en rød tråd mellem det, brugerne møder på nettet, og det, du reelt tilbyder dem.

Der findes mange systemer, som er udviklet til at opbygge hjemmesider.
Et populært system er WordPress, og her kan jeg hjælpe dig med at opsætte din hjemmeside med dette system.

Jeg har stor erfaring med at udvikle hjemmesider i WordPress, og derfor fokuserer jeg på, at din hjemmeside udtrykker dine værdier på en professionel måde.
Ring +45 61 12 42 11
Martin Dahl Jensen
Martin Dahl Jensen

Hurtig og Effektiv !

Green Webdesign har udviklet og udført løbende vedligehold på min side, til min fulde tilfredshed. Kenneth arbejder altid hurtigt og er fagligt meget dygtig. Skulle der være et hul i hans viden, undersøger han det og kommer prompte retur. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til Kenneth og Green Webdesign. dbh Martin Dahl Jensen dahlcopenhagen.dk

Camilla Gottlieb Olesen
Camilla Gottlieb Olesen

Stol trygt på GreenWebdesign

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Kenneth (GreenWebdesign) til at lave min webshop. Kenneth er dygtig, professionel, nem at kommunikere med og en virkelig reel fyr. Jeg har kun rosende ord til overs for både Kenneth som person og til hans viden evner som webdesigner. Kenneth får mine bedste anbefalinger med på vejen. Tak for dig!!!

Wine Collector Vinshop
Wine Collector Vinshop

Kunne jeg give 6 stjerner eller mere, så var det passende. GreenWebdesign er dedikeret, kompetent og så meget på, hvilket er af meget stor betydning for os. Kan kun give de absolut bedste anbefalinger.

Nicholas Gotfredsen
Nicholas Gotfredsen

Rigtig dygtig webdesigner og meget…

Rigtig dygtig webdesigner og meget professionel. Har sparret med Green Web Design flere gange. Alle gange med gode resultater!

Tenna
Tenna

Dygtig og professionel

Kenneth er altid min go-to i forhold til alt det tekniske på platformen WordPress. Han er hamrende dygtig, altid hurtig til at svare og meget professionel. Han vil altid får min anbefaling herfra.

Birger Elmedal
Birger Elmedal

En virkelig god webdesigner!!!

Det er lidt sjovt med firmaet GreenWebdesign for jeg har aldrig mødt Kenneth der ejer firmaet, MEN det har jeg heller ikke behøvet! for han forstår hvad jeg mener, når der er et ønske om hvorledes hjemmesiden skal se ud, og det er en helt enestående evne han har, så ingen spildtid! alt blev klaret over telefon og mail. En anden faktor der også er vigtig er at prisen er meget fornuftig. Servicen når der er spørgsmål mv er helt i top så alt i alt kan jeg kun anbefale GreenWebdesign. mvh Birger Elmedal kajakmanden.dk Fjordlandet-outdoor.dk

Frank Højland Lykke Larsen
Frank Højland Lykke Larsen

Har fået hjælp til hjemmeside et par…

Har fået hjælp til hjemmeside et par gange. Hver gang super hurtig service og løst til UG

Erdi
Erdi

Super tilfreds med resultat! Dygtig og serviceminded

Super tilfreds med vores hjemmeside, Greenwebdesign (Kenneth) er yderst professionel, serviceminded og tålmodig. Han leveret en hjemmeside som lever helt op til vores forventninger og er utrolig dygtig og effektiv. samarbejdet har være så fantastisk at vi nu skal have lavet vore hjemmeside nr. 2 hos Greenwebdesign GreenWebdesign kan klart anbefale!

kunde
kunde

Venlig, flexible og kompetent hjælp.

Venlig, flexible og kompetent hjælp. Absolut en anbefaling værdig.

Morten Sonne
Morten Sonne

Super arbejdsom, effektiv og ærlig fyr

Kenneth er super arbejdsom, ærlig og den mest effektive udvikler jeg har arbejdet sammen med. Kæmpe anbefaling herfra!

Kim Bendixen
Kim Bendixen

Det har været en meget positiv…

Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med GreenWebdesign. De har fra starten været top professionelle og super kompetente i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesider. Da de samtidig er yderst rimelige i deres priser, kan jeg 100% anbefale GreenWebdesign.

Lise Lotte Ringby
Lise Lotte Ringby

Supergodt samarbejde…

Kenneth har udarbejdet to hjemmesider for mig, som er blevet superflotte. Han har redigeret til mindste detalje og har taget sig tid til at hælpe når det haster. Jeg er meget glad for samarbejdet.

Jesper Nissen
Jesper Nissen

Super kompetent Wordpress ekspert

Jeg har i flere år brugt Kenneth og Greenwebdesign til udvikling af Wordpress hjemmesider. Kenneth er superhurtig og superdygtig. Han får mine varmeste anbefalinger.

Akupunktur & Sundhed i Holte
Akupunktur & Sundhed i Holte

Vi er super tilfredse med vores flotte…

Vi er super tilfredse med vores flotte hjemmeside, som er blevet præcis som vi havde tænkt os. Kenneth er tålmodig og meget serviceminded, så samarbejdet har være upåklageligt. Vi kan klart anbefale GreenWebdesign!

Kasper Knudsen
Kasper Knudsen

Kæmpe fornøjelse at arbejde med Kenneth

Kæmpe fornøjelse at arbejde med Kenneth. En problemløser med stærk disciplin for at levere til tiden i ordentlig kvalitet. Varm anbefaling. - Kasper

Simon Sørensen
Simon Sørensen

GreenWebdesign kan kun anbefales

GreenWebdesign har lavet et super godt og pålideligt arbejde for mig. Vi holdt et møde hvor opgaven blev defineret. Kenneth har rådgive til løsninger som nøjagtigt opfylder det tænkte. Priser og deadline blev overholdt. Jeg kan kun anbefale GreenWebdesign. Bh. Simon

Christian Jørgensen
Christian Jørgensen

Super god service

Super god service, samt nem og hurtig respons. Kenneth skulle lave min hjemmeside om, samt forbedre den en del. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Store anbefalinger herfra!

Emil Frederik Bendixen Cronval
Emil Frederik Bendixen Cronval

Kenneth har været en kæmpe hjælp for…

Kenneth har været en kæmpe hjælp for mit firma og leveret gode løsninger og hjulpet med alt fra stort til småt! Alt kan lade sig gøre med Kenneth. I en verden hvor mange ikke vil hjælpe uden at få en kæmpe pose penge for det, er det fantastisk at man som startup møder Kenneth. 5 stjerner din vej - Og det er ikke en fejl ;-)

René Brokop
René Brokop

Virkelig god oplevelse!

Virkelig, virkelig, VIRKELIG god oplevelse. Fantastisk service. God rådgivning. Excellent løsning. Kompetent eksekvering. Kan på det varmest anbefale Green Webdesign.

Inge Nielsen
Inge Nielsen

Fint samarbejde om mindre WordPress…

Fint samarbejde om mindre WordPress opgave. Hurtig til at svare, fine opdaterinter og ved hvad der skal til for at få hjemmesiden til at køre. Vi kommer gerne igen.

Lars Aalborg
Lars Aalborg

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE Vores hjemme side gået akut ned og hjælpen kom fra GreenWebdesign som øjeblikkeligt rettede fejlen. Super professionelt :-):-):-)

Lisbeth
Lisbeth

Kenneth har været en uvurderlig hjælp i…

Kenneth har været en uvurderlig hjælp i arbejdet med at få skabt en personlig og præcis hjemmeside. Han er utrolig lyttende og opfanger hurtigt, hvad det er for et udtryk, man gerne vil have og omsætter det til billedermeget hurtigt og effektivt. Kenneth står til rådighed for små og store spørgsmål og udgyder altid en utrolig tålmodighed, som man som kunde virkelig nyder godt af og som giver én en fornemmelse af, at der ikke findes dumme spørgsmål. jeg vil til enhver tid bruge Kenneth igen til en ny opgave og anbefaler ham gerne.

Mette
Mette

Hjælpsom og tålmodig

GreenWebdesign har opdateret min hjemmeside, og har med STOR hjælpsomhed og tålmodighed imødekommet mine mange ønsker. Kosmetolog Isaksen

Rasmus
Rasmus

Kenneth har styr på det han laver og…

Kenneth har styr på det han laver og priserne er meget rimelige. Jeg kan kun anbefale ham.

Daniel Poulsen
Daniel Poulsen

Top service og virkelig professionelt!

Jeg kom til Kenneth fra Greenwebdesign, da jeg havde brug for en hjemmeside ret akut, og havde nogen specifikke krav til denne - på under en uge havde han hele hjemmesiden klar til mig og den spiller bare fra top til tå! Virkelig professionel og serviceminded! Har man rettelser eller nye ting som skal på siden, så fixer han det med det samme! Kenneth og Greenwebdesign kan helt klart anbefales!

Cilia og Merete
Cilia og Merete

Kenneth har været en utrolig stor hjælp…

Kenneth har været en utrolig stor hjælp til at færdiggøre vores hjemmeside. Han kom altid med gode råd til designet og var hurtig til at lave hjemmesiden, som vi ønskede. Vi får stadig hjælp til opdatering m.m., så vore hjemmeside altid er, som den skal være. Hvis du har brug for en ny hjemmeside eller webshop, vil vi klart anbefale Green Webdesign.

Sebastian Kilhof Pedersen
Sebastian Kilhof Pedersen

Virkelig hjælpsom og super højt niveau

Virkelig hjælpsom og super højt niveau. Fik hjælp til udvikling af hjemmeside samt flytning af eksisterende til en ny side. Alt er forløbet virkeligt effektivt og kan klart anbefale Kenneth.

Salon Go’ Kemi ApS
Salon Go’ Kemi ApS

Kenneth leverer et godt stykke arbejde

Kenneth er dygtig, og behagelig at samarbejde med, i hele processen om at få en præsentabel hjemmeside i luften. Han leverer et godt stykke arbejde, og lytter til de ønsker man selv har forestillet sig. Han får en anbefaling herfra. 👍

Natasja Damberg
Natasja Damberg

Professionel vejledning

Kenneth var god til at komme med professionelle og kreative løsninger til min hjemmeside. Jeg har fået en nem, overskuelig og super flot side takket være Kenneth. Jeg vil anbefale ham til alle som står og mangler en professionel hjemmeside.

Anne Rasch-Adamsen
Anne Rasch-Adamsen

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger: Kenneth er hurtig til at forstå, hvad man søger til sin web-løsning og har altid professionelle løsningsforslag til alle ens skøre ideer. Han er samtidig hurtig, god til at kommunikere og ærlig i forhold til realistiske muligheder og tidshorisont. - samtidig er han meget rimelig i pris.

Mie Heiberg
Mie Heiberg

Kenneth fra Greenwebdesign kan du…

Kenneth fra Greenwebdesign kan du roligt føle dig tryk hos. Det kan være en jungle at finde rundt i gode webdesign udbydere, men Kenneth leverer altid et fantastisk produkt samt service i verdensklasse. Jeg har selv en grafisk virksomhed og har nydt godt af kenneths evne til at samarbejde. Tøv ikke med at vælge Greenwebdesign når nu skal havde lavet din næste flotte og funktionelle hjemmeside, eller webshop.

Henrik Hendriksen
Henrik Hendriksen

Dygtig, hurtig og meget imødekommende

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kenneth om hjemmesiden. Han vender hurtigt tilbage og bliver ved, indtil siden er som ønsket

Kevin Westergaard
Kevin Westergaard

Jeg har fået oprettet mit hjemmeside…

Jeg har fået oprettet mit hjemmeside via Green Webdesign, Og kan klart anbefale denne service til andre. Kenneth er yderst kompetent og professionel, nem at kommunikere med, og laver et fantastisk stykke kvalitets arbejde!

Torben Kirkegaard
Torben Kirkegaard

Hurtig og effektiv service

Vi fik meget hurtig assistance da vores web skulle opdateres og have ordnet nogle sikkerhedskrav.

Stefan
Stefan

Super fin service og meget fleksibel

Super fin service og meget fleksibel

Bettina Toldbod
Bettina Toldbod

Professionel & hurtigt. Service i verdensklasse

Super service, hurtigt og smidigt. WP gik ned, efter en ordinær plugin-opdatering. Kontaktede GreenWebdesign.dk, og på stort set ingen tid,havde Kenneth ordnet problem, opdateret alt, som igen var online. 100% proff. - Vil bruge GreenWebdesign fremover til mine opgaver.

Christina
Christina

Kenneth er en drømme samarbejdspartner!! 🌟

Jeg har arbejdet sammen med Kenneth ad flere omgange, og jeg er dybt imponeret over både hans professionalisme, fleksibilitet og gode håndværk. Han fortjener langt flere stjerner! Kenneth leverer altid, og han har reddet os op til flere gange. Selv med korte briefinger – der ikke er optimale for nogen leverandør – har han vist handlekraftighed og været løsningsfokuseret. Der er kort svartid og hurtig reaktionstid. Kan man bede om meget mere? Kenneth har mine varmeste anbefalinger, et meget fair prisniveau og jeg ved, det her er starten på et mangeårigt samarbejde!

Andreas Rasmussen
Andreas Rasmussen

Kanon service, hurtig og meget effektiv.

Jeg kan varmt anbefale Green Webdesign, til alle der har brug for både udvikling og design af en hjemmeside. Kenneth er super dygtig til det hele og svarer hurtigt på alle spørgsmål.

Camilla Eisenhardt
Camilla Eisenhardt

Varmeste anbefalinger

Sød, imødekommende og ikke mindst skarp på design og funktionalitet. Vi har fået den flotteste hjemmeside, som lever 100% op til vores ønsker. Tak Kenneth

Bo Jeppesen
Bo Jeppesen

Kenneth var utrolig imødekommende

Kenneth var utrolig imødekommende, lyttende og hjælpsom, og hjalp mig hurtigt med mit problem. Kæmpe anbefaling herfra :)

Danièl Lafrenz
Danièl Lafrenz

Bedste anbefaler herfra!

Kenneth fra GreenWebdesign får mine bedste anbefalinger da han på fantastisk vis har hjulpet mig med en super god hjemmeside. Det har været en sand fornøjelse at arbejde med Kenneth, der er enorm dygtig, hjælpsom og utrolig hurtig. - Daniel fra gettinggreen.dk

Simon
Simon

En kæmpe anbefaling herfra 🙋🏼‍♂️

Kenneth er SUPER dygtig og er utrolig god til at gribe de bold som man kaster i hans retning 🚀 En kæmpe anbefaling herfra 🙋🏼‍♂️

Chenette Byriel
Chenette Byriel

Fuld af begejstring og taknemmelighed

Jeg er fuldstændig vild med GreenWebdesign, tak for dig Kenneth. Alle er så imponeret over min hjemmeside, som du har været verdens bedste tålmodige og arbejdsomme sparingspartner på. Havde egentlig siddet og rodet lidt med det selv nogle måneder, men helt ærligt jeg er ernæringsekspert - langt fra et teknisk geni. Det endte med at tage alt alt for meget af min værdifulde tid under opbygningen af min virksomhed. GreenWebdesign var lige hvad jeg havde brug for af støtte. TAK

Philip
Philip

Kenneths arbejde bærer præg af…

Kenneths arbejde bærer præg af modernitet og professionalisme. Kan kun anbefales :-).

Opstart af ny hjemmeside
& Webshop

Først og fremmest er det naturligvis yderst væsentligt at vide, hvad formålet med hjemmesiden er. Skal den fungere som webshop, er det klart, at den skal bygges anderledes op, end hvis den blot skal bruges som informationsside. Skal den bruges som blog, er der endnu andre krav.

Man kan programmere en hjemmeside til at indeholde et væld af forskellige funktioner, og det er netop disse, der i høj grad vælges ud fra hjemmesidens formål. I en webshop skal man for eksempel nemt kunne vælge imellem forskellige produktkategorier og eventuelle underkategorier.

Hvad end du har en virksomhed, som potentielle kunder og partnere nemt skal kunne blive klogere på, eller du ønsker at starte en webshop , kan jeg være behjælpelig med projektet.

Så har du brug for en professionel hjemmeside, er du derfor kommet det helt rette sted hen.

Kontakt

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Så kontakt mig endelig for at høre mere om dine muligheder.
Uanset hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig.
Bliv ringet op
crossmenu