Ny hjemmeside?

Få en flot og professionel hjemmeside
FRA 4.995 .-

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet og få en flot, ny hjemmeside i stedet

Har du en drøm om at åbne en webshop? Eller er du blogger, og vil du gerne have din helt egen platform? 

Uanset hvad grunden til dit behov for en spritny hjemmeside måtte være, kan jeg helt sikkert være behjælpelig med at få den op at køre. Jeg brænder for netop at designe og programmere hjemmesider, og derfor kan du også vide dig sikker på, at du får et gennemført resultat.

Sammen kommer vi frem til en løsning, som matcher dine behov, krav og ønsker, og du kan derfor forvente at få en helt igennem skræddersyet hjemmeside, når du vælger mig til at lave den for dig.

 

Ny hjemmeside i responsivt design
Seneste projekter
Skal du være den næste?

En ny hjemmeside med skræddersyet design

Få en splinterny hjemmeside med et design, der passer til lige netop dit formål. Designet bliver skræddersyet efter:

Først og fremmest er det naturligvis yderst væsentligt at vide, hvad formålet med hjemmesiden er. Skal den fungere som webshop, er det klart, at den skal bygges anderledes op, end hvis den blot skal bruges som informationsside. Skal den bruges som blog, er der endnu andre krav.

Funktioner

Man kan programmere en hjemmeside til at indeholde et væld af forskellige funktioner, og det er netop disse, der i høj grad vælges ud fra hjemmesidens formål. I en webshop skal man for eksempel nemt kunne vælge imellem forskellige produktkategorier og eventuelle underkategorier.

På en informationshjemmeside er dette selvfølgelig ikke væsentligt. Når du vælger mig til at udvikle din hjemmeside, finder vi derfor i fællesskab frem til, hvilke funktioner det giver mening for dig at have på din hjemmeside. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, så hvad end dine ønsker måtte være, kan vi sammen finde en løsning. 

Hvad end du har en virksomhed, som potentielle kunder og partnere nemt skal kunne blive klogere på, eller du ønsker at starte en webshop, kan jeg være behjælpelig med projektet.

Det samme gælder, hvis du for eksempel har en drøm om at lave en personlig blog og derfor har brug for en lækker hjemmesideKort sagt kan jeg klare alt inden for webdesign, og har du brug for en professionel hjemmeside, er du derfor kommet det helt rette sted hen.

Der er flere forskellige måder at opbygge hjemmesider på. Igen er der nogle opbygninger, der giver mening, hvis det er en webshop, og andre, der giver mening, hvis det eksempelvis er en personlig blog, man har med at gøre.

Generelt gælder det om at lave den mest logiske og intuitive opbygning som overhovedet muligt. Det skal være nemt for den besøgende at finde det, vedkommende er på udkig efter – uanset om det er et specifikt produkt, en særlig information eller et ældre blogindlæg.

Dét sikrer du dig ved at få lavet en hjemmeside med en gennemført og gennemtænkt opbygning. Er opbygningen god, vil de besøgende også være mere tilbøjelige til at komme igen, da de oplever, at de hurtigt finder det, de leder efter på netop din hjemmeside.  

Din hjemmesides design spiller også en stor rolle i forhold til helhedsoplevelsen for den besøgende.

Designlinjen skal gerne afspejle dine værdier, dit brand og dine visioner, så den besøgende ikke er i tvivl om, hvilken type virksomhed eller blog vedkommende har med at gøre.

Desuden gælder det generelt, at man som besøgende hellere vil komme tilbage til en side, som er behagelig at se på, end til en side, der tydeligvis ikke er lagt nogen designmæssige kræfter i.

Er du interesseret i at få en ny hjemmeside?

Så kontakt mig endelig for at høre mere om dine muligheder.
 
Uanset hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit interneteventyr!