Ny WordPress hjemmeside?

Få hjælp og vejledning hele vejen igennem

Hjemmesider i WordPress

Når du skal have en hjemmeside op at køre, skal den have et unikt udtryk.

Udtrykket skal afspejle din virksomheds identitet eller det budskab, du gerne vil formidle. Hjemmesidens design er helt essentielt for at skabe en rød tråd mellem det, brugerne møder på nettet, og det, du reelt tilbyder dem.

Der findes mange systemer, som er udviklet til at opbygge hjemmesider.
Et populært system er WordPress, og her kan jeg hjælpe dig med at opsætte din hjemmeside med dette system. 

Jeg har stor erfaring med at udvikle hjemmesider i WordPress, og derfor fokuserer jeg på, at din hjemmeside udtrykker dine værdier på en professionel måde.

Hvad er en WordPress hjemmeside?

WordPress-hjemmesider er såkaldte CMS, som står for ’Content Management System’. På dansk betyder det, at WordPress er et system, der tilbyder dig at kunne styre, rette og tilføje indholdet på din hjemmeside på en overskuelig og brugervenlig måde. 

WordPress er en fuldstændig up to date-løsning, der giver dig alle de muligheder, du har brug for til at skabe den ideelle hjemmeside. Oprindeligt er WordPress et blogging-system, hvorfor det er særligt populært blandt bloggere. 

Med tiden er WordPress dog blevet udviklet i sådan en grad, at systemet egner sig til enhver type hjemmeside – herunder også virksomhedshjemmesider og online-fora. WordPress’ popularitet understreges ved, at cirka 25 procent af alle hjemmesider og webshops på internationalt plan er udarbejdet i WordPress.

Med en WordPress-hjemmeside bliver det lettere end nogensinde at dele indhold. Du kan lægge forskellige former for visuelt indhold, tekst og lyd på din hjemmeside. WordPress er et såkaldt open source–system, hvor kildekoder ikke bliver beskyttet. 

Det betyder, at du ikke bliver tvunget til at have din hjemmeside liggende hos en specifik webhoster. Ved at bruge WordPress kan du således frit tage din hjemmeside med dig, hvis du vælger at skifte webhoster. 

WordPress’ kode er simpelt opbygget, og derfor er det relativt enkelt at ændre på din hjemmesides design. Samtidig kan du tilføje en række plugins, der kan forbedre brugeroplevelsen på din hjemmeside betydeligt. Derudover gør de mange features det nemmere for dig at udnytte dit indholds potentialer.

Tilføj plugins til din WordPress hjemmeside

Med CMS’et WordPress kan du følge tidens trends inden for hjemmesidedesign. Har du ikke selv erfaring med WordPress-plugins, guider jeg dig i, hvilke der kan være fordelagtige at tilføje på din hjemmeside.

Jeg sætter mig ind i dine ønsker og behov, og med den rette kombination af plugins skaber vi det fulde udbytte af din hjemmeside. Der findes blandt andet sikkerheds-plugins, der sikrer dig og dine brugere mod potentielle hackerangreb. 

Du kan også installere et plugin, der sørger for at foretage automatiske backups af din hjemmeside. I forhold til indholdssiden gør WordPress-systemet det enkelt at lave undersider med pagebuilding, og SEO-plugins hjælper dig med en højere ranking på Google.

Desuden kan du tilføje plugins, der laver statistikker over besøgende på din hjemmeside og udarbejder analyser på baggrund af brugerdata.

WordPress hjemmesider kan tilpasses på flere devices

På en hjemmeside er det alfa og omega, at brugerne har en optimal oplevelse. Det indbefatter, at det skal være nemt at navigere rundt og finde det, de søger. I takt med den teknologiske udvikling er det langt fra alle besøg på hjemmesiden, der vil blive foretaget fra en computer. 

Smartphones og tablets er ligeledes digitale devices, der bruges til at surfe rundt på nettet. Du har måske selv prøvet at besøge en hjemmeside fra din smartphone, hvor du ikke kunne se dele af indholdet? Eller at du ikke har kunnet tilgå alle funktioner i menuen? Med WordPress kan du uden problemer opsætte din hjemmeside med responsivt design, så den tilpasses devicens format. Det responsive design sikrer, at du giver dine brugere den perfekte sidevisning, hvor menupunkter og billeder ikke forsvinder, og hvor navigationen ikke er forringet.

Ny hjemmeside tilpasset til dine behov

Vedligeholdelsen af din WordPress hjemmeside

Er teknik ikke din egen spidskompetence, kan du trygt overlade programmering, installation og konfiguration til mig. 

Hos GreenWebdesign er din hjemmeside i trygge og professionelle hænder. Det er ikke kun opbygningen af hjemmesiden, jeg kan varetage for dig. Til en hjemmeside følger kontinuerlige opdateringer og vedligeholdelse for at sikre funktionaliteten. 

Det er desuden nødvendigt at kunne identificere fejl i programmeringen og at kunne løse mulige programfejl. 

Alle disse tekniske faktorer er væsentlige for at effektivisere og forbedre din hjemmeside – uanset om det gælder en virksomhedshjemmeside, en webshop eller en personlig blog.

Vi samarbejder med dig

For mig handler det om, at din WordPress-hjemmeside bliver værdifuld for dig.

Vi er først tilfredse med vores arbejde med din hjemmeside, når den lever op dine forventninger og behov. 

Derfor vil vi indgå i et tæt samarbejde med dig, da vi mener, det giver det bedste resultat. Da vi tilbyder unikke løsninger, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi opsætter den perfekte hjemmeside til dig.

 Det vigtigste for mig er at opbygge din hjemmeside, så du kan optimere din virksomhed, din blog eller hvilken som helst anden form for hjemmeside, du driver. Her hos Greenwebdesign er du sikret et højt serviceniveau, og jeg rådgiver dig, så længe du har brug for det. 

Ny hjemmeside tilpasset til dine behov

Få et tilbud på en ny WordPress hjemmeside

Kontakt mig endelig for at høre mere om dine muligheder.
 
Uanset hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit interneteventyr!