Ny WordPress hjemmeside?

Få hjælp og vejledning hele vejen igennem

Brugervenligt system
Unikt udtryk på hjemmesiden
Optimeret til google
Responsivt design
Hjemmeside af høj kvalitet
Ingen binding

Fra 4.995 .-

Tlf. 61 12 42 11
Få et uforpligtende tilbud

Hjemmesider i WordPress

Når du skal have en hjemmeside op at køre, skal den have et unikt udtryk.

Udtrykket skal afspejle din virksomheds identitet eller det budskab, du gerne vil formidle. Hjemmesidens design er helt essentielt for at skabe en rød tråd mellem det, brugerne møder på nettet, og det, du reelt tilbyder dem.

Der findes mange systemer, som er udviklet til at opbygge hjemmesider.
Et populært system er WordPress, og her kan jeg hjælpe dig med at opsætte din hjemmeside med dette system.

Jeg har stor erfaring med at udvikle hjemmesider i WordPress, og derfor fokuserer jeg på, at din hjemmeside udtrykker dine værdier på en professionel måde.
Ring +45 61 12 42 11
Martin Dahl Jensen

Green Webdesign har udviklet og udført løbende vedligehold på min side, til min fulde tilfredshed. Kenneth arbejder altid hurtigt og er fagligt meget dygtig. Skulle der være et hul i hans viden, undersøger han det og kommer prompte retur. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til Kenneth og Green Webdesign.dbh Martin Dahl Jensen dahlcopenhagen.dk

Camilla Gottlieb Olesen

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Kenneth (GreenWebdesign) til at lave min webshop. Kenneth er dygtig, professionel, nem at kommunikere med og en virkelig reel fyr. Jeg har kun rosende ord til overs for både Kenneth som person og til hans viden evner som webdesigner. Kenneth får mine bedste anbefalinger med på vejen. Tak for dig!!!

Wine Collector Vinshop

Kunne jeg give 6 stjerner eller mere, så var det passende. GreenWebdesign er dedikeret, kompetent og så meget på, hvilket er af meget stor betydning for os. Kan kun give de absolut bedste anbefalinger.

Nicholas Gotfredsen

Rigtig dygtig webdesigner og meget professionel. Har sparret med Green Web Design flere gange. Alle gange med gode resultater!

Tenna

Kenneth er altid min go-to i forhold til alt det tekniske på platformen WordPress. Han er hamrende dygtig, altid hurtig til at svare og meget professionel. Han vil altid får min anbefaling herfra.

Birger Elmedal

Det er lidt sjovt med firmaet GreenWebdesign for jeg har aldrig mødt Kenneth der ejer firmaet, MEN det har jeg heller ikke behøvet! for han forstår hvad jeg mener, når der er et ønske om hvorledes hjemmesiden skal se ud, og det er en helt enestående evne han har, så ingen spildtid! alt blev klaret over telefon og mail. En anden faktor der også er vigtig er at prisen er meget fornuftig. Servicen når der er spørgsmål mv er helt i top så alt i alt kan jeg kun anbefale GreenWebdesign.mvh Birger Elmedal kajakmanden.dk Fjordlandet-outdoor.dk

Frank Højland Lykke Larsen

Har fået hjælp til hjemmeside et par gange. Hver gang super hurtig service og løst til UG

Erdi

Super tilfreds med vores hjemmeside, Greenwebdesign (Kenneth) er yderst professionel, serviceminded og tålmodig. Han leveret en hjemmeside som lever helt op til vores forventninger og er utrolig dygtig og effektiv. samarbejdet har være så fantastisk at vi nu skal have lavet vore hjemmeside nr. 2 hos Greenwebdesign GreenWebdesign kan klart anbefale!

Kunde

Suveræn webassistance - altid Kenneth er altid klar med hurtig og kompetent hjælp til at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Høj faglighed og suverænt serviceniveau. Der er ikke noget at være tilbageholdende med: ræk ud hvis du har brug for assistance til hjemmesiden...

Morten Sonne

Kenneth er super arbejdsom, ærlig og den mest effektive udvikler jeg har arbejdet sammen med.Kæmpe anbefaling herfra!

Kim Bendixen

Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med GreenWebdesign. De har fra starten været top professionelle og super kompetente i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesider. Da de samtidig er yderst rimelige i deres priser, kan jeg 100% anbefale GreenWebdesign.

Lise Lotte Ringby

Kenneth har udarbejdet to hjemmesider for mig, som er blevet superflotte. Han har redigeret til mindste detalje og har taget sig tid til at hælpe når det haster. Jeg er meget glad for samarbejdet.

Jesper Nissen

Jeg har i flere år brugt Kenneth og Greenwebdesign til udvikling af Wordpress hjemmesider. Kenneth er superhurtig og superdygtig. Han får mine varmeste anbefalinger.

Akupunktur & Sundhed i Holte

Vi er super tilfredse med vores flotte hjemmeside, som er blevet præcis som vi havde tænkt os. Kenneth er tålmodig og meget serviceminded, så samarbejdet har være upåklageligt. Vi kan klart anbefale GreenWebdesign!

Kasper Knudsen

Kæmpe fornøjelse at arbejde med Kenneth.En problemløser med stærk disciplin for at levere til tiden i ordentlig kvalitet.Varm anbefaling.- Kasper

Simon Sørensen

GreenWebdesign har lavet et super godt og pålideligt arbejde for mig. Vi holdt et møde hvor opgaven blev defineret. Kenneth har rådgive til løsninger som nøjagtigt opfylder det tænkte. Priser og deadline blev overholdt. Jeg kan kun anbefale GreenWebdesign. Bh. Simon

Christian Jørgensen

Super god service, samt nem og hurtig respons. Kenneth skulle lave min hjemmeside om, samt forbedre den en del. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Store anbefalinger herfra!

Emil Frederik Bendixen Cronval

Kenneth har været en kæmpe hjælp for mit firma og leveret gode løsninger og hjulpet med alt fra stort til småt! Alt kan lade sig gøre med Kenneth.I en verden hvor mange ikke vil hjælpe uden at få en kæmpe pose penge for det, er det fantastisk at man som startup møder Kenneth.5 stjerner din vej - Og det er ikke en fejl ;-)

René Brokop

Virkelig, virkelig, VIRKELIG god oplevelse. Fantastisk service. God rådgivning. Excellent løsning. Kompetent eksekvering. Kan på det varmest anbefale Green Webdesign.

Inge Nielsen

Fint samarbejde om mindre WordPress opgave. Hurtig til at svare, fine opdaterinter og ved hvad der skal til for at få hjemmesiden til at køre. Vi kommer gerne igen.

Lars Aalborg

SUPER SERVICE Vores hjemme side gået akut ned og hjælpen kom fra GreenWebdesign som øjeblikkeligt rettede fejlen.Super professionelt :-):-):-)

Lisbeth

Kenneth har været en uvurderlig hjælp i arbejdet med at få skabt en personlig og præcis hjemmeside. Han er utrolig lyttende og opfanger hurtigt, hvad det er for et udtryk, man gerne vil have og omsætter det til billedermeget hurtigt og effektivt. Kenneth står til rådighed for små og store spørgsmål og udgyder altid en utrolig tålmodighed, som man som kunde virkelig nyder godt af og som giver én en fornemmelse af, at der ikke findes dumme spørgsmål. jeg vil til enhver tid bruge Kenneth igen til en ny opgave og anbefaler ham gerne.

Mette

GreenWebdesign har opdateret min hjemmeside, og har med STOR hjælpsomhed og tålmodighed imødekommet mine mange ønsker. Kosmetolog Isaksen

Rasmus

Kenneth har styr på det han laver og priserne er meget rimelige. Jeg kan kun anbefale ham.

Daniel Poulsen

Jeg kom til Kenneth fra Greenwebdesign, da jeg havde brug for en hjemmeside ret akut, og havde nogen specifikke krav til denne - på under en uge havde han hele hjemmesiden klar til mig og den spiller bare fra top til tå! Virkelig professionel og serviceminded! Har man rettelser eller nye ting som skal på siden, så fixer han det med det samme! Kenneth og Greenwebdesign kan helt klart anbefales!

Sebastian Kilhof Pedersen

Virkelig hjælpsom og super højt niveau. Fik hjælp til udvikling af hjemmeside samt flytning af eksisterende til en ny side. Alt er forløbet virkeligt effektivt og kan klart anbefale Kenneth.

Salon Go’ Kemi ApS

Kenneth er dygtig, og behagelig at samarbejde med, i hele processen om at få en præsentabel hjemmeside i luften. Han leverer et godt stykke arbejde, og lytter til de ønsker man selv har forestillet sig. Han får en anbefaling herfra. 👍

Natasja Damberg

Kenneth var god til at komme med professionelle og kreative løsninger til min hjemmeside. Jeg har fået en nem, overskuelig og super flot side takket være Kenneth. Jeg vil anbefale ham til alle som står og mangler en professionel hjemmeside.

Anne Rasch-Adamsen

Mine varmeste anbefalinger: Kenneth er hurtig til at forstå, hvad man søger til sin web-løsning og har altid professionelle løsningsforslag til alle ens skøre ideer. Han er samtidig hurtig, god til at kommunikere og ærlig i forhold til realistiske muligheder og tidshorisont. - samtidig er han meget rimelig i pris.

Henrik Hendriksen

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kenneth om hjemmesiden. Han vender hurtigt tilbage og bliver ved, indtil siden er som ønsket

Kevin Westergaard

Jeg har fået oprettet mit hjemmeside via Green Webdesign, Og kan klart anbefale denne service til andre. Kenneth er yderst kompetent og professionel, nem at kommunikere med, og laver et fantastisk stykke kvalitets arbejde!

Torben Kirkegaard

Vi fik meget hurtig assistance da vores web skulle opdateres og have ordnet nogle sikkerhedskrav.

Stefan

Super fin service og meget fleksibel

Bettina Toldbod

Super service, hurtigt og smidigt. WP gik ned, efter en ordinær plugin-opdatering. Kontaktede GreenWebdesign.dk, og på stort set ingen tid,havde Kenneth ordnet problem, opdateret alt, som igen var online. 100% proff. - Vil bruge GreenWebdesign fremover til mine opgaver.

Christina

Jeg har arbejdet sammen med Kenneth ad flere omgange, og jeg er dybt imponeret over både hans professionalisme, fleksibilitet og gode håndværk. Han fortjener langt flere stjerner!Kenneth leverer altid, og han har reddet os op til flere gange. Selv med korte briefinger – der ikke er optimale for nogen leverandør – har han vist handlekraftighed og været løsningsfokuseret. Der er kort svartid og hurtig reaktionstid. Kan man bede om meget mere?Kenneth har mine varmeste anbefalinger, et meget fair prisniveau og jeg ved, det her er starten på et mangeårigt samarbejde!

Andreas Rasmussen

Jeg kan varmt anbefale Green Webdesign, til alle der har brug for både udvikling og design af en hjemmeside. Kenneth er super dygtig til det hele og svarer hurtigt på alle spørgsmål.

Camilla Eisenhardt

Sød, imødekommende og ikke mindst skarp på design og funktionalitet. Vi har fået den flotteste hjemmeside, som lever 100% op til vores ønsker. Tak Kenneth

Danièl Lafrenz

Kenneth fra GreenWebdesign får mine bedste anbefalinger da han på fantastisk vis har hjulpet mig med en super god hjemmeside. Det har været en sand fornøjelse at arbejde med Kenneth, der er enorm dygtig, hjælpsom og utrolig hurtig.- Daniel fra gettinggreen.dk

Simon

Kenneth er SUPER dygtig og er utrolig god til at gribe de bold som man kaster i hans retning 🚀En kæmpe anbefaling herfra 🙋🏼‍♂️

Chenette Byriel

Jeg er fuldstændig vild med GreenWebdesign, tak for dig Kenneth. Alle er så imponeret over min hjemmeside, som du har været verdens bedste tålmodige og arbejdsomme sparingspartner på. Havde egentlig siddet og rodet lidt med det selv nogle måneder, men helt ærligt jeg er ernæringsekspert - langt fra et teknisk geni. Det endte med at tage alt alt for meget af min værdifulde tid under opbygningen af min virksomhed. GreenWebdesign var lige hvad jeg havde brug for af støtte. TAK

Philip

Kenneths arbejde bærer præg af modernitet og professionalisme. Kan kun anbefales :-).

Hvad er en WordPress hjemmeside?

WordPress-hjemmesider er såkaldte CMS, som står for ’Content Management System’. På dansk betyder det, at WordPress er et system, der tilbyder dig at kunne styre, rette og tilføje indholdet på din hjemmeside på en overskuelig og brugervenlig måde. 

WordPress er en fuldstændig up to date-løsning, der giver dig alle de muligheder, du har brug for til at skabe den ideelle hjemmeside. Oprindeligt er WordPress et blogging-system, hvorfor det er særligt populært blandt bloggere. 

Med tiden er WordPress dog blevet udviklet i sådan en grad, at systemet egner sig til enhver type hjemmeside – herunder også virksomhedshjemmesider og online-fora. WordPress’ popularitet understreges ved, at cirka 25 procent af alle hjemmesider og webshops på internationalt plan er udarbejdet i WordPress.

Med en WordPress-hjemmeside bliver det lettere end nogensinde at dele indhold. Du kan lægge forskellige former for visuelt indhold, tekst og lyd på din hjemmeside. WordPress er et såkaldt open source–system, hvor kildekoder ikke bliver beskyttet. 

Det betyder, at du ikke bliver tvunget til at have din hjemmeside liggende hos en specifik webhoster. Ved at bruge WordPress kan du således frit tage din hjemmeside med dig, hvis du vælger at skifte webhoster. 

WordPress’ kode er simpelt opbygget, og derfor er det relativt enkelt at ændre på din hjemmesides design. Samtidig kan du tilføje en række plugins, der kan forbedre brugeroplevelsen på din hjemmeside betydeligt. Derudover gør de mange features det nemmere for dig at udnytte dit indholds potentialer.

Kontakt

Få hjælp til at skabe
din nye hjemmeside

Hjemmeside

Få en flot og professionel hjemmeside udviklet i WordPress med fokus på brugervenlighed og hastighed.

Webshop

Få en flot webshop der vil matche dig og din virksomhed. Hos mig vil du få en webshop, der er helt up-to-date.

Support

Hos Greenwebdesign vil jeg gøre alt for, at din hjemmeside og/eller webshop fungerer optimalt og har det udtryk og design, som matcher dine behov.

Tilføj plugins til din WordPress hjemmeside

Med CMS’et WordPress kan du følge tidens trends inden for hjemmesidedesign. Har du ikke selv erfaring med WordPress-plugins, guider jeg dig i, hvilke der kan være fordelagtige at tilføje på din hjemmeside.

Jeg sætter mig ind i dine ønsker og behov, og med den rette kombination af plugins skaber vi det fulde udbytte af din hjemmeside. Der findes blandt andet sikkerheds-plugins, der sikrer dig og dine brugere mod potentielle hackerangreb. 

Du kan også installere et plugin, der sørger for at foretage automatiske backups af din hjemmeside. I forhold til indholdssiden gør WordPress-systemet det enkelt at lave undersider med pagebuilding, og SEO-plugins hjælper dig med en højere ranking på Google.

Desuden kan du tilføje plugins, der laver statistikker over besøgende på din hjemmeside og udarbejder analyser på baggrund af brugerdata.

Kontakt

WordPress hjemmesider kan tilpasses på flere devices

På en hjemmeside er det alfa og omega, at brugerne har en optimal oplevelse. Det indbefatter, at det skal være nemt at navigere rundt og finde det, de søger. I takt med den teknologiske udvikling er det langt fra alle besøg på hjemmesiden, der vil blive foretaget fra en computer. 

Smartphones og tablets er ligeledes digitale devices, der bruges til at surfe rundt på nettet. Du har måske selv prøvet at besøge en hjemmeside fra din smartphone, hvor du ikke kunne se dele af indholdet? Eller at du ikke har kunnet tilgå alle funktioner i menuen? Med WordPress kan du uden problemer opsætte din hjemmeside med responsivt design, så den tilpasses devicens format. Det responsive design sikrer, at du giver dine brugere den perfekte sidevisning, hvor menupunkter og billeder ikke forsvinder, og hvor navigationen ikke er forringet

Kontakt

Vedligeholdelsen af din WordPress hjemmeside

Er teknik ikke din egen spidskompetence, kan du trygt overlade programmering, installation og konfiguration til mig. 

Hos GreenWebdesign er din hjemmeside i trygge og professionelle hænder. Det er ikke kun opbygningen af hjemmesiden, jeg kan varetage for dig. Til en hjemmeside følger kontinuerlige opdateringer og vedligeholdelse for at sikre funktionaliteten. 

Det er desuden nødvendigt at kunne identificere fejl i programmeringen og at kunne løse mulige programfejl. 

Alle disse tekniske faktorer er væsentlige for at effektivisere og forbedre din hjemmeside – uanset om det gælder en virksomhedshjemmeside, en webshop eller en personlig blog.

Kontakt

Vi samarbejder med dig

For mig handler det om, at din WordPress-hjemmeside bliver værdifuld for dig.

Vi er først tilfredse med vores arbejde med din hjemmeside, når den lever op dine forventninger og behov. 

Derfor vil vi indgå i et tæt samarbejde med dig, da vi mener, det giver det bedste resultat. Da vi tilbyder unikke løsninger, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi opsætter den perfekte hjemmeside til dig.

 Det vigtigste for mig er at opbygge din hjemmeside, så du kan optimere din virksomhed, din blog eller hvilken som helst anden form for hjemmeside, du driver. Her hos Greenwebdesign er du sikret et højt serviceniveau, og jeg rådgiver dig, så længe du har brug for det. 

Kontakt

Få et tilbud på en ny WordPress hjemmeside

Kontakt mig endelig for at høre mere om dine muligheder.
Uanset hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig.
crossmenu