Hjemmesidesupport

Undgå problemer på din hjemmeside

Opdatering af WordPress
Ændringer i indhold
Backup
Udvikling
Hjælp til opsætning
Ingen binding

Tlf. 61 12 42 11

Få et uforpligtende tilbud

Jeg giver dig hjemmesidesupport

Her hos Greenwebdesign vil jeg gøre alt for, at din hjemmeside og/eller webshop fungerer optimalt og har det udtryk og design, som matcher dine behov.

Det er nemlig vigtigt for såvel brugeroplevelsen som dig, at hjemmesiden er stabil. Besidder du ikke selv større teknisk snilde, eller vil du bare gerne undgå at bruge for megen energi på tekniske opgaver?

Jeg giver dig den hjemmesidesupport, du har behov for, så du kan bruge din tid på det, du brænder for.

Min support dækker de fleste områder inden for hjemmesider, og jeg sidder klar til at løse de opgaver, du stiller mig. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte GreenWebdesign og fortælle, hvad du har brug for.
Ring +45 61 12 42 11
Wine Collector Vinshop

Kunne jeg give 6 stjerner eller mere, så var det passende. GreenWebdesign er dedikeret, kompetent og så meget på, hvilket er af meget stor betydning for os. Kan kun give de absolut bedste anbefalinger.

Kunde

Suveræn webassistance - altid Kenneth er altid klar med hurtig og kompetent hjælp til at få hjemmesiden til at fungere bedst muligt. Høj faglighed og suverænt serviceniveau. Der er ikke noget at være tilbageholdende med: ræk ud hvis du har brug for assistance til hjemmesiden...

Morten Sonne

Kenneth er super arbejdsom, ærlig og den mest effektive udvikler jeg har arbejdet sammen med.Kæmpe anbefaling herfra!

Kim Bendixen

Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med GreenWebdesign. De har fra starten været top professionelle og super kompetente i forbindelse med udarbejdelse af hjemmesider. Da de samtidig er yderst rimelige i deres priser, kan jeg 100% anbefale GreenWebdesign.

Lise Lotte Ringby

Kenneth har udarbejdet to hjemmesider for mig, som er blevet superflotte. Han har redigeret til mindste detalje og har taget sig tid til at hælpe når det haster. Jeg er meget glad for samarbejdet.

Kasper Knudsen

Kæmpe fornøjelse at arbejde med Kenneth.En problemløser med stærk disciplin for at levere til tiden i ordentlig kvalitet.Varm anbefaling.- Kasper

Simon Sørensen

GreenWebdesign har lavet et super godt og pålideligt arbejde for mig. Vi holdt et møde hvor opgaven blev defineret. Kenneth har rådgive til løsninger som nøjagtigt opfylder det tænkte. Priser og deadline blev overholdt. Jeg kan kun anbefale GreenWebdesign. Bh. Simon

Christian Jørgensen

Super god service, samt nem og hurtig respons. Kenneth skulle lave min hjemmeside om, samt forbedre den en del. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Store anbefalinger herfra!

Inge Nielsen

Fint samarbejde om mindre WordPress opgave. Hurtig til at svare, fine opdaterinter og ved hvad der skal til for at få hjemmesiden til at køre. Vi kommer gerne igen.

Mette

GreenWebdesign har opdateret min hjemmeside, og har med STOR hjælpsomhed og tålmodighed imødekommet mine mange ønsker. Kosmetolog Isaksen

Rasmus

Kenneth har styr på det han laver og priserne er meget rimelige. Jeg kan kun anbefale ham.

Sebastian Kilhof Pedersen

Virkelig hjælpsom og super højt niveau. Fik hjælp til udvikling af hjemmeside samt flytning af eksisterende til en ny side. Alt er forløbet virkeligt effektivt og kan klart anbefale Kenneth.

Natasja Damberg

Kenneth var god til at komme med professionelle og kreative løsninger til min hjemmeside. Jeg har fået en nem, overskuelig og super flot side takket være Kenneth. Jeg vil anbefale ham til alle som står og mangler en professionel hjemmeside.

Henrik Hendriksen

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kenneth om hjemmesiden. Han vender hurtigt tilbage og bliver ved, indtil siden er som ønsket

Torben Kirkegaard

Vi fik meget hurtig assistance da vores web skulle opdateres og have ordnet nogle sikkerhedskrav.

Bettina Toldbod

Super service, hurtigt og smidigt. WP gik ned, efter en ordinær plugin-opdatering. Kontaktede GreenWebdesign.dk, og på stort set ingen tid,havde Kenneth ordnet problem, opdateret alt, som igen var online. 100% proff. - Vil bruge GreenWebdesign fremover til mine opgaver.

Christina

Jeg har arbejdet sammen med Kenneth ad flere omgange, og jeg er dybt imponeret over både hans professionalisme, fleksibilitet og gode håndværk. Han fortjener langt flere stjerner!Kenneth leverer altid, og han har reddet os op til flere gange. Selv med korte briefinger – der ikke er optimale for nogen leverandør – har han vist handlekraftighed og været løsningsfokuseret. Der er kort svartid og hurtig reaktionstid. Kan man bede om meget mere?Kenneth har mine varmeste anbefalinger, et meget fair prisniveau og jeg ved, det her er starten på et mangeårigt samarbejde!

Camilla Eisenhardt

Sød, imødekommende og ikke mindst skarp på design og funktionalitet. Vi har fået den flotteste hjemmeside, som lever 100% op til vores ønsker. Tak Kenneth

Simon

Kenneth er SUPER dygtig og er utrolig god til at gribe de bold som man kaster i hans retning 🚀En kæmpe anbefaling herfra 🙋🏼‍♂️

Philip

Kenneths arbejde bærer præg af modernitet og professionalisme. Kan kun anbefales :-).

Udvikling af hjemmeside

Er du helt ny på området, og står du og skal oprette en WordPress hjemmeside eller en WordPress Webshop? Eller ønsker du at give din nuværende side en makeover? 

Uanset hvilken situation, du står i, kan vi i samarbejde med dig udvikle et produkt, som du kan være stolt af at vise dine brugere. 

Når du er tilfreds, er jeg tilfreds. Jeg gør en dyd ud af, at design, funktionalitet og brugervenlighed går hånd i hånd. 

Samtidig er det vigtigt for mig, at den hjemmeside, jeg udvikler, stemmer overens med din virksomheds værdier, og det, dine kunder forventer at blive mødt af.

Kontakt

Har du brug for hjælp til din hjemmeside?

Så kontakt mig endelig for at høre mere om dine muligheder.
Uanset hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig.
crossmenu