Har du spørgsmål?

5 Gode grunde til at vælge WordPress

5 gode grunde til hvorfor du skal vælge WordPress som CMS

Dagens Danmark byder på masser af unge mennesker, der har noget på hjerte, og som er sprængfyldt med innovative ideer, og heldigvis er der flere og flere, der forsøger sig med at udbrede disse tanker og ideer. Dette har igennem de sidste år været med til at give det danske marked et markant opsving, som kommer til gavn for alle.

Når man er fyldt med ideer og ønsker at komme ud med dem, skal man finde en måde, hvorpå man kan gøre det igennem. En af de måder er gennem en hjemmeside. Her i artiklen giver vi dig fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge WordPress som CMS – også kaldet hjemmesidesystem -, til når du skal formidle dine ideer og tanke til resten af verden.

Gratis brug

Den mest oplagte fordel ved at bruge WordPress er uden tvivl, at det er det, som man kalder en open source, hvilket betyder, at det er gratis at downloade, modificere, installere og bruge. Som bruger af WordPress har du adgang til over 20.000 forskellige temaer og mindst lige så mange forskellige plugins. Hvis du ikke finder dig tilfreds med nogle af de gratis muligheder, kan du også lægge penge i andre designs. Kort sagt er det en stor økonomisk fordel at benytte dem, da du kun skal bruge penge på domæne og webhosting, hvilket også kan gøres til få penge.

Let at modificere og ændre efter behov

En anden god fordel ved WordPress er, at det er spækket med muligheder. Engang blev WordPress anset som et blogformat, men det er ikke tilfælde på grund af den store mængde af mulige plugins. Uanset om du ønsker at lave en blog, webshop, spilarkade, et portfolio eller noget helt femte, kan du lave det med WordPress. Det betyder også, at hvis du f.eks. har en virksomhed, som du pludselig ønsker at ændre eller lignende, kan du nemt gøre det med WordPress.

Konstant udvikling (open source)

Umiddelbart lyder open source ikke særlig sikkert, men det er faktisk netop, hvad det er. Grunden til dette er, at en open source som WordPress har et stort fællesskab, som hele tiden forsøger at gøre programmet bedre. Det betyder også, at der hele tiden er nogle til at opdage huller i sikkerheden, og der bliver derfor hurtigt taget hånd om problemerne. Hvis du samtidig sørger for at opdatere dine plugins, skulle der ikke være nogen problemer.

Brugervenlighed i verdensklasse

Det fjerde på listen knytter sig til den høje brugervenlighed, der følger med WordPress. Dette er en kæmpe fordel, da det både sparer dig for tid og penge. Nogle CMS programmer er så komplicerede, at det kræver en person med kompetencer at administrer det, hvilket kan blive en dyr omgang.

Responsivt design

I dag er der mere end 60 procent, der tilgår internettet via deres mobil. Derfor er der også flere og flere hjemmesider, der sørger for, at deres hjemmesider har et responsivt design, så de passer til mobilformatet. WordPress sørger netop også for, at den hjemmeside, du designer, får et responivt design. Ved at sørge for et responsivt design øger du dine chancer for at nå ud til flere.