Bliv synlig på nettet med SEO

Sæt fokus på SEO og få optimeret din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud

Derfor skal have fokus på SEO

Søgemaskineoptimering kan nemlig være et fremragende værktøj til at tiltrække trafik til sin hjemmeside, og det vil man naturligvis gerne have. 

Ønsker du at få flere besøgende på din virksomheds hjemmeside eller på din webshop, kan det derfor være væsentligt at overveje at benytte dig af SEO. 
Det står for Search Engine Optimization – altså søgemaskineoptimering.

Ligger du højt på Google, vil du som hovedregel få flere besøgende på din hjemmeside, og det kan betyde nye kunder eller samarbejdspartnere.

Dem jeg har hjulpet
Det bedste valg blandt mange kvalificeret bud. Sød, imødekommende og ikke mindst skarp på design og funktionalitet. Vi har fået den flotteste hjemmeside, som lever 100% op til vores forventninger. Tak Kenneth
Camilla Eisenhardt
Camilla Eisenhardt
2020-09-11T14:54:18+0000
GreenWebdesign og Kenneth er det bedste jeg har prøvet til dato inden for WordPress. Kompetent, meget serviceminded, kvalitetsbevidst, god rådgivning, effektivt setup. Virkelig en god oplevelse.
René Brokop
René Brokop
2020-02-28T13:37:53+0000
Mine varmeste anbefalinger til Kenneth! Han har lavet et virkeligt godt og flot stykke arbejde med min webshop, og jeg er ham dybt taknemmelig. Professionel, vidende, nem at kommunikere med. En helt igennem god oplevelse.
Camilla Gottlieb Olesen
Camilla Gottlieb Olesen
2020-02-16T10:07:57+0000
Jeg har fået oprettet mit hjemmeside www.malerw.dk via Green Webdesign, Og kan klart anbefale denne service til andre. Kenneth er yderst kompetent og professionel, nem at kommunikere med, og laver et fantastisk stykke kvalitets arbejde!
Kevin Westergaard
Kevin Westergaard
2019-12-05T16:25:18+0000
Jeg er fuldstændig vild med GreenWebdesign, tak for dig Kenneth. Alle er så imponeret over min hjemmeside, som du har været verdens bedste tålmodige og arbejdsomme sparingspartner på.Havde egentlig siddet og rodet lidt med det selv nogle måneder, men helt ærligt jeg er ernæringsekspert - langt fra et teknisk geni. Det endte med at tage alt alt for meget af min værdifulde tid under opbygningen af min virksomhed.GreenWebdesign var lige hvad jeg havde brug for af støtte. TAK
Chenette Byriel
Chenette Byriel
2019-12-04T19:59:46+0000
Jeg havde en masse små ønsker og rettelser til min hjemmeside, som Kenneth har ordnet i et snuptag 😉 Det har fyld en hel masse ikke at kunne ordne det selv, så en kæmpe lettelse at få det gjort. Tror jeg har fundet min fremtidige IT mand😄
Mette Isaksen
Mette Isaksen
2019-02-06T14:22:01+0000
Jeg har haft denne udsøgte fornøjelse at gøre brug af Kenneth og hans viden op til flere gange. Kenneth har altid en løsning og jeg kan varmt anbefale at kontakte Kenneth og GreenWebdesign hvis man står med en problemstilling. Kenneth er hurtig og præcis og man føler virkelig at der er en i den anden ende der kan sætte sig ind i hvad man har brug for. Tak Kenneth💪
Mick Buster Ogilvie
Mick Buster Ogilvie
2019-01-12T13:27:33+0000
Greenwebdesign har gennem længere tid fungeret som min sparringspartner inden for SEO og WordPress hjemmesider. Kenneth er en super kompetent og professionel fyr og får min største anbefaling.
Mads Slivsgaard Zachariassen
Mads Slivsgaard Zachariassen
2018-11-27T11:36:37+0000
Kenneth formåede at lave den flotteste hjemmeside på kun 1 dag! Jeg vil anbefale Kenneth til alle som skal have lavet en flot og professionel hjemmeside med masser af smarte funktioner og flot layout. I kan se den meget flotte side lige her: dambergdesign.dk 👌🏻
Natasja Damberg
Natasja Damberg
2018-09-09T18:56:04+0000
Den hjemmeside jeg fik var præcis efter mine ønsker. Yderligere er service hurtig og professionel. Kan varmt anbefales
Dennis Jacobsen
Dennis Jacobsen
2018-09-03T18:15:33+0000
Hurtig og effektiv. Retter godt op på miskommunikationer:) Meget professionel.
Kenneth J Moe
Kenneth J Moe
2018-06-25T19:01:01+0000
Kenneth har været en utrolig stor hjælp til at færdiggøre vores hjemmeside. Han var lyttende og kom med gode råd, så vi endte op med at få lige præcis den hjemmeside, som vi ønskede. Vi anbefaler Green Webdesign varmt. Her er man i trygge og gode hænder 🙂
Merete Svennevig
Merete Svennevig
2018-05-22T08:56:55+0000
Kan varmt anbefale Green Webdesign. Kenneth er yderst professionel og virkelig dygtig. Hans hjælp til at designe og opsætte min hjemmeside efter mit ønske og med hans kyndige vejledning har været guld værd for mig. Og så har han den højeste svarrate, der findes �Stor tak � Fremadrettet vil jeg også gøre brug af ham f.eks ifm at opdatere min hjemmeside. Så 5 ud af 5 herfra �
Connie Jensen
Connie Jensen
2018-02-14T11:06:07+0000
Kan varmt anbefale GreenWebdesign. Kenneth er god til at løse opgaverne. Holder aftaler og er nem at kommunikere med. Svarer altid på spørgsmål indenfor kort tid. Jeg er ovenud tilfreds. Det er et fund for pengene 🙂
Gertie Haunstrup Sandfeld
Gertie Haunstrup Sandfeld
2018-01-19T10:13:31+0000
Jeg kan varmt anbefale Kenneth. Jeg har brugt Kenneth, Green Webdesign af flere omgange til redigering af min hjemmeside, når det er for teknisk til min formåen. Hver gang har jeg fået løst opgaven til min fulde tilfredshed. Han er hurtig, effektiv, serviceminded. Og følger opgaven til dørs. Og det er trygt at vide, at han altid er baghånden.
Rikke Hedeman
Rikke Hedeman
2018-01-11T18:53:57+0000
Jeg blev anbefalet GreenWebDesign af en kammerat, hvilket var det hele værd. Super dygtig og meget kompetent. Jeg fik det præcis som jeg ville have det, og er super tilfreds med det færdige resultat. Kan varmt anbefales 🙂
Julie Petersen
Julie Petersen
2017-11-13T09:44:37+0000
Dennis Granhøj Madsen
Dennis Granhøj Madsen
2017-11-03T05:23:35+0000
Super imødekommende og kompetent. Kan varmt anbefales
Lars Møller
Lars Møller
2017-08-28T21:17:01+0000
Skal du være den næste?

Overlad SEO til professionelle

Søgemaskineoptimering er ikke bare lige til. Der skal det helt rigtige kendskab til.
Det får du heldigvis hos mig. Du får:

SEO er altså et værktøj, som kan få dig til at rangere bedre på søgemaskiner, og det kan være virkelig effektivt. 

Søgemaskineoptimering er dog en lidt finurlig størrelse, og det er ikke helt så simpelt, som det måske umiddelbart lyder. 

Derfor kan det også godt betale sig at få professionelle til at stå for ens søgemaskineoptimering. 

Forsøger man sig selv med SEO uden den nødvendige baggrundsviden og forståelse for det, kan man nemlig risikere at komme til at spænde ben for sig selv. Det vil sige, at man kan komme til at ligge endnu værre på Google, end man oprindeligt gjorde, inden man forsøgte at søgemaskineoptimere sin side.

Det skyldes blandt andet, at tekstmængden på ens hjemmeside også spiller en rolle i forhold til Google og andre søgemaskiner. Det samme gælder koncentrationen af specifikke søgeord, og derfor er der en hårfin grænse mellem god SEO og søgemaskineoptimering, der i virkeligheden forværrer situationen.

Det er altså ikke bare lige til at ”snyde” Google til at placere én højt i søgeresultaterne, da der går en del arbejde forud for det. 

Vil du sikre dig, at du får gode resultater, bør du derfor enten selv sætte dig grundigt ind i fænomenet eller overlade til det fagfolk.

Jeg beskæftiger mig med SEO, og jeg programmerer og udvikler hjemmesider, så har du brug for hjælp til søgemaskineoptimeringen, er du derfor kommet det rette sted hen. 

Ved at lade mig stå for din søgemaskineoptimering kommer du med stor sandsynlighed til at være bedre stillet i forhold til at tiltrække besøgende til din hjemmeside eller webshop. 

Når jeg udvikler hjemmesider, sørger jeg desuden altid for at lave en grundig omgang SEO på dem. Overlader du dit hjemmesideprojekt i mine kyndige hænder, får du derfor automatisk søgemaskineoptimeret din platform.

Uanset om du i forvejen har kendskab til SEO og før har benyttet det, eller det er et helt nyt fænomen for dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere. Jeg hjælper meget gerne med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, således at du fremover kan få endnu flere besøgende på den.

Der er efterhånden rigtig mange, der benytter sig af SEO på deres hjemmesider, og det er der god grund til. 

Søgemaskineoptimering kan nemlig være et fremragende værktøj til at tiltrække trafik til sin hjemmeside, og det vil man naturligvis gerne have. 

Ønsker du at få flere besøgende på din virksomheds hjemmeside eller på din webshop, kan det derfor være væsentligt at overveje at benytte dig af SEO.
Det står for Search Engine Optimization – altså søgemaskineoptimering.

Grundlæggende – og kort fortalt – fungerer SEO således, at man foretager en søgeordsanalyse for at finde ud af, hvilke søgeord der er populære inden for et særligt område. 

Til dette kan man bruge flere forskellige værktøjer. Når man har søgeordsanalysen, laver man indhold til hjemmesiden, som indeholder netop disse søgeord. 

Det vil få søgemaskiner som Google til i højere grad at ”bemærke” ens hjemmeside, og når der søges på de specifikke søgeord, vil ens hjemmeside så komme til at ligge højere i hitsene på eksempelvis Google.